kooptrends

 Vandaag gaan shoppen. Er ging zowaar een heel nieuwe wereld voor me open.
 
 tandem_e_90427a83d7a5d5ffcb80a15ce9b74fab.gif
 
In Delhaize biedt wijnhandelaar Cordier nu ook wijn in Tetra Pak aan. Met rietje. De Bordeaux Semillon Sauvignon is fruité & croquant. Vin aux notes de nectarine, pamplemouse et poire. Het staat intussen in de frigo. Maar ik vrees dat ik dat rietje niet in mijn mond krijg.
 
 wellp_unit00.jpg
 
 
Terwijl ik in de supermarkt was heb ik overigens een volledige gezondheids check up kunnen doen. Gewicht, body mass index, boeddruk, hartslag, …. alles werd gemeten door de Wellpoint, een machine die tussen het fruit en de groenten staat en waar ik de volgende keer opnieuw kan inloggen en de evolutie kan vergelijken.
 
images.jpeg
 
Sinds ik twee weken geleden Smoothies ! van Stella Murphy kocht wil ik gezonder gaan leven. Sapjes moeten me daarbij helpen. Vandaar dat ik in de Mediamarkt op zoek ging naar de beste blender. Uiteindelijk werd het deze uit de nieuwe uit de Kitchen Aluminium collectie van Philips.
 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: