manga

Ik was als kind niet bepaald een stripliefhebber. Veel verder dan Jommeke en sporadisch een Suske & Wiske ben ik  niet gekomen. Toch intrigeren die manga’s mij. Ik sta me er soms op te vergapen en daar bleef het bij. Tot ik onlangs twee atypische manga’s ontdekte, eentje dan nog wel via een reclamespotje.

Romeo and Juliet ben ik aan het lezen. Na de film, nu de manga. Het boek is er nooit geweest.

En The adventures of Johnny Bunko, The last carreer guide you’ll ever reed, is het eerste management boek in manga. Zes levenslessen van right brainer Daniel Pink over je professionele toekomst, geprangd in een uurtje lezen :

1. There is no plan.

2. Think strengths, not weaknesses.

3. It’s not about you.

4. Persistence trumps talent.

5. Make excellent mistakes. (Zei Tom Peters ook al.)

6. Leave an imprint.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: