the war of art

Het lijkt allemaal ontzettend evident. Een boek of een lied schrijven, een film maken of een televisiereeks bedenken. Alles lijkt vanzelfsprekend, maar het kost bloed, zweet en tranen om er te geraken. De meesten komen er overigens niet omdat ze niet bestand zijn tegen de weerstand. Er zijn meer redenen om iets niet af te maken, dan om het wel te doen.

Soms lukt een blogje plegen al niet ….

Auteur Steven Pressfield schreef een boekje over dat bloed, zweet en tranen. Dat de weerstand onlosmakelijk verbonden is met de roem. Pressfield is zelf een succesrijk auteur, maar heeft net zo goed slijk gezien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: