ringo star

Beatle Ringo Star was te gast bij Larry King. Live vanuit Chicago, waar hij de avond voordien met friends een concert had gespeeld. En hij was net 68 geworden. De sixties liggen intussen veertig jaar achter ons. Niks vreemd dus aan het feit dat hij bijna een zeventiger is, maar – man ! – wat zag hij er goed uit.

De velen uren op hotel blijkt hij te slijten als computerpainter. ’s Avonds om af te kicken van een concert neemt hij nog een half uur tot een uur de spreekwoordelijke borstel ter hand.

Z’n werk – 100 % voor het goeie doel – is bovendien best aardig. En betaalbaar. Dit werkje Hold Me, Love Me  (55 x 75cm), op maximaal 100 exemplaren gedrukt én gehandtekend, wordt voor 525 euro aan je Belgische voordeur afgeleverd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: