ryan & krall

Het klinkt als een de naam van een New Yorkse law firm. Toch is het gewoon hoe mijn zaterdag er uit zag.

Op Gent Jazz een fantastisch concert gezien van Diana Krall. Volgens mijn ITunes zijn Ella Fitzgerald en Diana Krall m’n twee meest beluisterde artiesten. Dat zal wel geen toeval zijn, want beide jazzladies hebben veel met mekaar gemeen. Fantastische zangeressen en allebei een beetje gek. Ik had Krall eerder in Vorst Nationaal gezien maar daar lukte het haar in een zaal van zo’n omvang moeilijk om te connecteren met haar publiek. Dat was gisteren wel even anders. Ze was ook een fiere mama want de twins reizen mee tijdens de tour. Yes, I do have a husband, zei ze nog.

Op weg naar Gent de nieuwe CD van Kate Ryan beluisterd. Haar drie beste nummers zijn niet haar eigen nummers maar die uit het Franse repertoire. Toevallig drie nummers (Voyage voyage, Ella elle l’a en Toute première fois) die ik als jongeling hoorde in het soort foute discotheken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: