experience shopping

Rolf Jenssen heeft het altijd bij het rechte eind. Sinds in de Westerse maatschappij alle basisbehoeften zijn ingevuld, draait het enkel nog rond emoties & beleving. Neem nu winkelen. Shoppen is al lang geen functionele behoefte meer. Uiteraard moeten we ‘grondstoffen’ indoen en ‘diensten’ bestellen, maar als we vandaag gaan winkelen dan is dat eerder omwille van de belevenis. We kopen wat we niet nodig hebben om de fun van het kopen.

Uplace wil het winkelen verheffen tot de ultieme belevenis. Naast de concept stores à la Nike en Mac, willen ze op de (nog) vervuilde terreinen van Machelen de eerste concept mall ontwikkelen. Een uitdagend idee vind ik dat, maar geen makkie. Lorin & co leggen de lat hoog om het u naar uw zin te maken. Sinds kort bloggen ze ook. Dus moet u hen zelf maar eens zeggen wat u wil.

Eén reactie op “experience shopping”

  1. JP – bedankt voor de plug maar onze terreinen zijn vandaag al helemaal gesaneerd, dus nog beter nieuws!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: