durex toy stories

Ik had laatst een afspraak in de Sanoma-hoofdkwartieren. In afwachting van de meeting werd ik in het wachthoekje geplaatst met een stapeltje (voornamelijk vrouwen)bladen. Niet erg, want ik vind het fijn om de Feeling, Flair, Story, Libelle en diets meer te lezen. M’n oog viel op een advertentie van Durex onder de noemer Toy Stories. Ik ben van plan om in rustiger tijden een boek te schrijven over the art of storytelling. Of het nu gaat om televisie, design, koken, architectuur of advertising alles staat of valt met een echt verhaal. Vandaar ook de baseline van deze blog everything is media.

Durex had ik nooit eerder gezien als een toyfactory, eerder als een handig rubbertje dat erger voorkomt. Durex wil zich voortaan profileren als een genotsversterker. Het condoom werd uitgebreid met een nieuw assortiment. De advertentie zegt het helemaal :

Als het om vibrators gaat is het ego van mijn vriend vaak groter dan mijn vibo. En volgens mij geldt dat voor alle mannen. Een vibrator zien ze al snel als een ‘grote’ concurrent in de slaapkamer. Ik heb me er al bij neergelegd en gebruik mijn vibrator alleen als mijn vriend er niet bij is. Maar nu heb ik iets ontdekt bij de drogist, zo klein en onschuldig, daar laat zelfs mijn vriend zich niet door intimideren. De Durex Play Touch. Een kleine rillend Toy voor op je vinger. Klein genoeg om samen met mijn vriend (en zijn ego) het bed te delen. Maar het effect is groter dan het formaat doet vermoeden. Laat ik het zo zeggen : niet alleen ik word verwend, ook het ego van mijn vriend wordt volop gestreeld. En hij kan maar beter zijn best doen, want zonder hem werkt de Durex Play Touch ook uitstekend.

Eén reactie op “durex toy stories”

  1. Op de website http://www.discreet-condooms.nl vind je o.a. Durex Play producten… 🙂 Lekker voordelig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: