a small world

Het moet meer dan vijftien jaar geleden zijn dat ik nog eens in Disneyland Parijs was. Af en toe zing ik nog eens de tune van de It’s a small world-attractie. Aan die muziek moest ik denken toen Steven me zijn verhaal deed.

Steven werkt als producent voor een commerciële zender. Dus loop ik hem af en toe wel eens tegen het lijf. Laatst in de Dansaertstraat toen hij met een vriendin op stap was. Alles was goed met hem. Hij was net terug uit New York en had daar over me gesproken.

“Ik stond in een boekhandel en omwille van het buitenlands accent, vroeg ze waar ik vandaag kwam”, zei Steven.

Brussels, Belgium kende ze. Ze was er nog op vakantie geweest en had er overnacht in een bed & breakfast vlakbij die grote kerk. Bij Jean, “who was working in film”.

Steven had verrast opgekeken. Ja, die Jean kende hij ook. Dat was Jean Philip.

It’s a small word after all, dacht ik, toen ik mijn boodschappen verder zette.

Eén reactie op “a small world”

  1. amaai, jean-philip… zo beroemd!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: