personal branding

images4

Tom Peters zei het al in 1997. Big companies understand the importance of brands. Today in the Age of the Individual, you have to be your own brand. You are the CEO of Me Inc.

Frank Kwakman van de Holland Consulting Group voegt daar een praktisch maar weinig inspirerend boekje aan toe ‘Personal Branding. Naam maken als professional’. De cover van het boek laat het al vermoeden.

images-3

Kwakman doet nog alsof  werken een afzonderlijk deel van je leven is. Keurig gescheiden van de rest. Me Inc. is veel ruimer. Personal branding kun je dus niet beperken tot wat (nuttige) tips hoe je het professioneel beter kan aanpakken. Personal branding werkt maar wanneer je je authenticiteit laat overheersen in alles wat je doet. Style Statement is veel betere lectuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: