in mijn vliegmachine …

images6

Ik hou vliegen, want in een vliegtuig zit ik in een cocon. Out of space and out of time. Je vertoeft letterlijk out of the box. Een glas wijn, lectuur, een notaboekje … en ik ben tien beslissingen, vijftien blogitems en twintig overwegingen verder. Tel het aantal blogs de afgelopen dagen en je voelt dat ik onlangs in een vliegtuig zat. Geert, al aan Creativity Miles gedacht ?

2 reacties op “in mijn vliegmachine …”

  1. creativity miles onderneem ik in de auto of de trein door mijn angst om te vliegen…of ’n creativity stay weg van huis, de Ardennen, Zwitserse bergen zoals ik onlangs ondervond, ik schreef er zelfs gedichten. HOERA aan de creativiteit, bron van alle leven x

  2. […] aan vliegen voor mij is dat je helemaal afgezonderd bent van de rest van de wereld. Je zit in een cocon met in mijn geval pen & papier, boeken en een glas. Zalig vind ik dat, die paar uren […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: