hotelbars

page_dominicanleisure_main1

Ik vertoef graag in hotels. In het buitenland volg ik de reisgids om de art deco-, of wijn- of whatever museum-route te volgen. Maar ik ga evenzeer het ene na het andere hotel binnen én buiten. Soms blijf ik hangen in de bar en dan vind ik het kosmopolitische aspect van zo’n plaats altijd erg boeiend. Zonder twijfel, het zijn rendez vous-dingen.

In mijn eigen stad deed ik dat dan weer niet. Al doe ik dat tegenwoordig meer. In plaats van op café te gaan, gaan we nu naar een hotelbar. Een leuke aanwinst in Brussel is The Dominican. Met een mooie lobby, een leuke bar … en Brusselse ministers over de vloer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: