single malt gps

gpsmalt

Ik ben een liefhebber van single malt. Een liefhebber eerder dan de grootste kenner. Voor de familie is het een risicoloze aankoop voor onder de kerstboom. Het onderwerp komt regelmatig ter tafel wanneer een etentje thuis wordt afgerond. Letterlijk, ter tafel. Eerder dan teveel woorden te verkopen, zet ik wat flessen op die tafel en maken we een wandeling langs turf / zacht, kruidig / zacht geparfumeerd, … Met de feestdagen graaide ik in Delhaize een foldertje mee dat assenkruis-gewijs de malts indeelt in gerookt / verfijnd en licht / rijk. Helaas geen foldertje in het Nederlands gevonden. Er worden enkel malts vermeld die in de supermarkt verkocht worden, maar vul gerust aan met de overige aankopen.

Eén reactie op “single malt gps”

  1. Mmm… interessant om weten. Zie ook De Morgen van zaterdag 27 december, pagina 42: “Straffe belegging”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: