yellowkorner brussel

img-pop-up-bxl

Ik was zo in mijn nopjes met de komst van een Taschen-boekhandel op de Zavel in Brussel, dat ik bij het buitenkomen niet eens die andere nieuwe winkel,Yellowkorner, zag. Bij m’n tweede bezoek aan Taschen had ik het wel door.

Yellowkorner verkoopt foto’s. In allerlei formaten, in beperkte of onbeperkte edities, in allerlei afwerkingen, … mooi en lelijk. Ze hadden al enige tijd een rek in de Fnac maar daar kwamen de werken echt niet tot hun recht. Online kun je ook kopen, maar écht leuk is het pas in de winkel.

een

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: