PresentationZen

images3

Goeie communicatie begint en eindigt met een goeie spreker, maar ergens tussenin zit een goeie “powerpoint” of “keynote”. De meesten kennen de regel “nooit meer dan zes woorden op één slide” maar zondigen er keer op keer tegen. Najat, Bjorn en Lesley, op wie ik vertrouw voor alle Eén-communicatie, weten hoezeer ik een goeie presentatie waardeer. Maar ik heb zelf nog veel te leren, dus ik lees. Beyond Bullet Points heeft me aardig geholpen maar PresentationZen van Garr Reynolds is een nog betere inspiratiebron.

4 reacties op “PresentationZen”

  1. […] PresentationZen van Garr Reynolds is zonder enige twijfel het beste boek over het geven van presentaties. Real leaders don’t do powerpoint van Christopher Witt is daarop een goeie aanvulling. […]

  2. […] “PresentationZen. Simple ideas on presentation design and delivery” van Guy Kawasaki is de absotute top. Het boek inspireert en doet je gewoon beseffen dat die presentaties beter kunnen en moeten. […]

  3. […] al geschreven over het belang van een goeie presenatie, of het nu een Powerpoint of een Keynote is. PresentationZen van Garr Reynolds bijft wat mij betreft het […]

  4. […] gelezen. De boeken die Garr Reynolds hierover schreef zijn zonder enige twijfel de beste. In “Presentation Zen” ligt de focus op de voorbereiding. In “Presentation Zen Design” op design. Maar een […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: