verhofstadt

Ik ben 44 jaar en behoorlijk grijs. Als ik ’s morgens in de spiegel kijk ontwaar ik een mix tussen grijs en donkerblond, maar dat grijs zal vast de overhand hebben.  Ik zie mezelf alleen maar in de spiegel. Ooit, een paar jaren geleden, deed ik er een kleurtje op. Het was een soort “filter” die de grijzen wat temperde. Op een keer moet de mengeling niet goed gebeurd zijn en kwam ik naar buiten met een Bob De Bouwer-kleur. Je kent dat wel, zo van die speelpoppen met een plastiek, egaal kleur. Sindsdien, nooit meer ! Als ik er nog eens een kleur opdoe, dan is het om het helemaal, glossy grijs te maken.

Het volgende boek, dat ik aanvang, is Een New Age of Empires van Guy Verhofstadt. Dat hij alweer een nieuwe bril had, had ik op televisie al gemerkt. Maar nu, op de omslag van het boek, vielen me die blonde lokken op. Verhofstadt moet je weten, werd gisteren 56 jaar ….

Neen toch, dat die blonde haren, zijn natuurlijke kleur is !