wifi with wings

new1_gogo_logo

Het leuke aan vliegen voor mij is dat je helemaal afgezonderd bent van de rest van de wereld. Je zit in een cocon met in mijn geval pen & papier, boeken en een glas. Zalig vind ik dat, die paar uren onbereikbaar in de lucht.

Telefoneren met zo’n onhandig iets dat lijkt op een baksteen kan al langer maar kost een fortuin. Maar in de Verenigde Staten kun je nu bij diverse maatschappijen wifi gebruiken via gogo voor een luttele 9,95 dollar per vlucht.

Gaan we nu voortaan live chatten vanuit de lucht ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: