american idol

Ik liep in de bar van de Sunset Marquis Adam Lambert tegen het lijf. Niet dat ik Lambert kende maar een aantal tieners wilden per se met hem op de foto. De barman wist me te vertellen dat hij net tweede geëindigd was in het achtste seizoen van American Idol.

Ik heb hem beluisterd via Last FM Radio en kreeg meteen tientallen andere finalisten te horen. Ik was verrast van de kwaliteit. Dan merk je dat als het op talent aankomt Vlaanderen maar een voorschoot groot is in vergelijking met de States.

By the way, Adam Lambert is een jood.

2 reacties op “american idol”

  1. Joods Actueel nog niet gereageerd op deze post?

  2. Neen. Ik wilde gewoon aangeven dat we vaak een te stereotype beeld hebben van Joden. Ten onrechte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: