zwitserland

swiss

We zijn op weg naar Italië en rijden een paar dagen door Zwitserland. Een paar honderd kilometers. Van Luzern, naar Gstaad en Sankt Moritz. Als kind kwam ik hier vaak.  Mijn moeder werkte er destijds als receptioniste in één van de hotels van de Christelijke Mutualiteiten. Vier maanden per jaar. Ik volgde twee maanden (zonder Lanoye’s kartonnen doos).

Als je Zwitersland ergens mee associeert dan is het beslist met bergen. Zo dacht ik ook, tot m’n reisgezel droogweg opmerkte, “Ze hebben hier wel geen kust, ze hebben dan toch veel meer water dan onze paar tientallen kilometer Vlaamse kust”.

En regen hebben ze ook. Zelfs sneeuw in de zomer ….

2 reacties op “zwitserland”

  1. Ai, en ik verneem hier net via het journaal dat het ginds zo’n ellende is. Hopelijk zijn jullie er snel door en droogt een lekker zonnetje jullie natgeregende zomeroutfits (en het humeur, mocht dat nodig zijn!
    Geniet van de vakantie, Isabel!

  2. […] Margreet en Ewan die een blogpauze inlassen als ze met vakantie zijn, en er zijn er zoals Willem, Jean Philip en Karin die hoog in de bergen of als God in Frankrijk blijven doorbloggen. Time flies […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: