le whif

lewhif

Pulp is nu The List geworden. Per kwartaal wordt een selectie van 91 trendy spullen gemaakt en die kun je – met korting – via de site ook aankopen. Een helm van Cervo by Andrea Cardone (250 euro), het kunstwerk Transcended Head van Damien Hirst 56.208 euro), een Paint Can Camera (24 euro) en nog veel meer.

Erg bijzonder vind ik Le Whif, een Chocolate Inhaler by le laboratoire. Trendwatcher Herman had me er ook al over aangesproken. Voortaan kun je zoveel chocalade snuiven als je maar wil zonder bij te komen. (9,95 euro, voor een pakje van 6).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: