paul smith

smith

Ik ben een fan van Paul Smith. Van het merk, de kostuums, … maar vooral de man. Hij is zo’n combinatie tussen de dualiteit Britse gereserveerdheid & flegmatiek enerzijds en Zuiderse frivoliteit anderzijds. Ik heb nu toevallig z’n persoonlijke blog ontdekt en vindt hem des te meer top. Intelligent, art minded, authentiek, … Een kosmopoliet en veelvraat. Zie hoe z’n bureau er uit ziet. Een gretig mens. Eén en al. Zij het van een ander kaliber, hij heeft veel van die trekken gemeen met die andere wereldburger Keith Richards.

pauls-office-0001-resized-10396 keith richards

6 reacties op “paul smith”

  1. En de pakken zitten als gegoten, volgende sales gaan we er nog ééntje kopen. Heb zijn blog ook nog niet zo lang geleden ontdekt.

  2. Leuk toch, dat ik Paul Smiths blog hier ontdek! Waar anders? Ik las onlangs over hem, dat hij een minirok heeft met een mini op, net nu ik een postje wilde beginnen over mijn minitijd, ik bedoel de rokjes én vooral de auto (40 anniversary). Ik zou nog naar Paul Smith verwijzen …

    O ja, en ik heb altijd al van die gestreepte pumps gewild. Maar in de koopjes was mijn maat er niet.

  3. Inderdaad, fantastische pakken

  4. […] toch, @ Karin, jurkjes e.a. aanpassen in de dressing room van zo’n internetkasteel? Wel geen Paul Smith, als ik goed kijk, maar kan dat een bezwaar zijn? Weken geleden was ik al op zoek gegaan: Hans […]

  5. En ik had nog altijd graag van die gestreepte pumps gehad … Volgende koopjes misschien. Ik vond de maat niet meer.

  6. […] So, Mini. Zo bedacht in 2009: de minirok met mini-opdruk. Daar moet je Paul Smith voor heten, nietwaar. Een toppunt van retoriek door visualisering. Te gék? Neen, toch. De spelende mens back to the […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: