charles saatchi

saatchi saatchi boek

“My name is Charles Saatchi and I am an artoholic” is een leuke boekje waarin Charles Saatchi geïnterviewd wordt door een aantal Britse journalisten en door het publiek. Saatchi die sloten geld verdiende met zijn reclamebureau Saatchi & Saatchi en getrouwd is met Nigella Lawson geeft nooit interviews. Het boekje – in dezelfde lijn als de Paul Arden-reeks – is alleen al daarom interessant.

Met dat geld koopt Saatchi vooral BYA, British Young Artists. Onder andere Damien Hirst kreeg de zegen van Saatchi.

Ik plan een bezoek aan de Saatchi Gallery bij  mijn volgende trip naar London. Om het even welke artiest kan overigens zijn kunst aanbieden via de website van die  gallerij. Misschien iets voor Geert.

Eén reactie op “charles saatchi”

  1. ok JP, ‘k sta erop, goeie tip! x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: