authentic leadership

gutman

Howard Gutman, een inspirerend voorbeeld van authentic leadership in Koppen.

Eén reactie op “authentic leadership”

  1. De volledige reportage is gesneden koek en meteen perfect van toepassing op alle bedrijven, toch!? Anders gezegd, als bedrijven zich op deze manier zouden positioneren t.o.v. hun doelgroep, waw, the sky is the limit. Engagement, passie, interesse en enthousiasme. Deze man is een verpersoonlijking van het idee dat in principe achter elk sociale media-aanpak zou moeten schuilgaan. Engagement & dialoog, 24u op 24. Knap. Niet voor niets genoot ik van de reportage.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: