publicist

SuccesPileColour

Ik schoot in een lach toen ik deze week een advertentie zag voor een Success Agenda. Apetrots was ik toen ik als student zo’n agenda kocht. Het was destijds – misschien vandaag ook nog ? – de gewoonte dat je een gratis zakagenda kreeg van je bankier. De bijvullingen voor zo’n  Success Agenda kostten zeker 400 BEF voor een kleine versie. Duur ! Maar het stond wel chique. Nu heb ik enkel nog een digitale versie, maar ergens mis ik die papieren variant.

Ik hou van papiertjes. Dat vindt men bij me thuis grappig. Dat ik ze stapel, herleg en opnieuw schik. En dat ik straal als ik er mee bezig ben. Dat klopt ook, ik ben een man van papiertjes. Maar geef toe dat ik met mijn online profiel zorg voor een Kyoto-vriendelijke versie.

Ik denk dat ik OK ben in mijn job  – who am I to  judge ? – maar het liefst van zou ik publicist willen zijn. Volgens Vandale, iemand die schrijft over de (politieke) aangelegenheden van de dag. Ik schrijf en spreek graag. Ik voel me in mijn nopojes als ik in WordPress op “publiceer” druk. Ik geniet van het publiek dat voor het podium staat. Er zit een academicus én een predikant in me. En dat voelt goed. Me dunkt dat ook  Seth Godin, Tom Peters, Garr Reynolds, … gelukkige mensen zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: