maria landis

Ik lees veel boeken over management. Af en toe sluipt daar een kookboek tussen. Culinaire confidenties uit de Wetstraat blijkt zowel een kook- als een managementboek te zijn. Ik heb erg genoten van dit boek.

De situatie is de volgende : ik zit aan ons kookeiland, drink een glas Arran single malt – gisteren gekregen van nonkel Leo en tante Gilda  – terwijl Filip kookt. “Je geniet écht wel van boeken”, zegt hij. En dat klopt ! De avonturen van Maria Landis, de kokkin van Guy Verhofstadt, zijn grappig. Bovendien treed ik Verhofstadt helemaal     bij : je praat zoveel makkelijker bij een lekker gerecht.

En vermits Filip een veel betere kok is : pagina’s 27, 61 en 89.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: