bye bye 9-5 !

Ik sluit niet uit dat ik op termijn alsnog een ondernemer (lees : zelfstandige) word. Er zijn een paar projecten die ik wil opstarten en er zijn er een paar die ik met mijn partner wil aanvangen. Ze variëren van consultancy, over winebar, uitgebreidere bed & breakfast tot coach, publicist en babbelaar. Investeerders zijn welkom.

Net daarom kocht ik dit kleine boekje “Bye bye 9-5” van Yvette van der Meer & Eric van Nieuwland.  Absoluut geen hoogdravend boek. Met relatief weinig impact, behalve een paar sterke getuigenissen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: