de uitlaatklep van geert

Geert & Geert zijn fijne vrienden. De ene Geert leerde ik kennen in het panel van Jan Publiek toen ik er nog eindredacteur was. Het waren aanvankelijk professionele gesprekjes maar  na afloop van de reeks leerden we mekaar beter kennen.  Toen kwam er ook die andere Geert bij. Vandaar, Geert & Geert. Ik weet niet wat die tweede Geert toen van me dacht. Wellicht dat ik te makkelijk en te gretig meedraaide in de Grote Boze Wereld.

Hij is een vat vol vragen, maar zo heb ik hem graag. Voortdurend op zoek naar het evenwicht in zichtzelf en in de wereld. En keer op keer verrast hij me met z’n creativiteit. Ik manage dagdagelijks creativiteit en heb een brede bron nodig om me te inspireren. En dan vind het ik het ongelooflijk wat hij allemaal creëert. Zomaar. Hij schildert, kookt en experimenteert nu ook met T-shirts. Talent !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: