my wonderful world of fashion

Af en toe bots ik op een boek dat me écht inspireert. Zo’n waooooooooow-boek waar ik helemaal wild van word. “My wonderfull world of fashion. A book for drawing, creating and dreaming” van Nina Chakrabarti is zo’n uitgave. Meer dan 250 pagina’s met tekeningen van haar. Het is de bedoeling dat je de tekeningen afmaakt en inkleurt. Dat je eigen ontwerpen bedenkt of vervolledigt. Het stimuleert je creativiteit op een bijzonder drempelloze manier. Voor iedereen vanaf 8 jaar. Zo simpel, zo mooi en toch zo pakkend.

Nina Chakrabarti groeide op in Calcutta. Met enkel haar postzegelverzameling belandde ze als kind in Londen, waar ze studeerde aan de Royal College of Art. Meer werk van haar vind je op haar al even inspirerende website.

2 reacties op “my wonderful world of fashion”

  1. IS het echt een leuk boek ? zit eraan te denken om m ook te kopen nl 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: