feest bij lidl

De supermarkten hebben in deze periode vooral concurrentie gevoerd op basis van champagne. Alle hadden ze champagne in de rekken liggen à tien euro de fles. Geen van hen was daardoor onderscheidend van de andere.

Erg opvallend daarentegen was de campagne – één letter verschil met champagne – van Lidl. 20m2 billboards waar je niet kon naastkijken. De focus lag vooral op kant en klare-maaltijden bereid door Albert Verdeyen, bekend van Koken met Leen op 4FM en Start to Cook op VTM. Er is zelfs een subsite betoverende feestdagen die helemaal inzoemt op die maaltijden.

Slim gezien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: