setdressing is art

In een film gaat de eer meestal naar de regisseur en de cast. Soms pikt ook de producer een graantje mee. Zelden is er aandacht voor de setdressers. Schitterend, kleurrijk werk gezien in de opvolger van Marry Poppins, Nanny McPhee, naar een scenario van Emma Thompson.

Overigens, ook de sets van Oud België zien er waanzinnig schoon uit.

Eén reactie op “setdressing is art”

  1. Oh wat jammer, die Nanny McPhee heb ik gemist op TV. Maar dat de sets van Oud België er eveneens heel mooi uitzien, kan ik na gisterenavond, na het bekijken van de eerste aflevering, bevestigen; knap!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: