godfried

Ik blijf in de boekhandel nooit staan bij de sectie geloof en spiritualiteit. Op een paar naslagwerken over de wereldgodsdiensten na, staat er ook niks in mijn boekenkast. Kracht haal ik uit mezelf en de mensen rondom me. Maar het witboek  “met dvd” van Godfried Danneels “Hoop, Geloof, Liefde” viel in mijn vizier. Ik ben Danneels wel eens tegengekomen in de wandelgangen van de VRT en de man leek me achter de camera net zo lief als op televisie. Maar dat was nog geen reden om zijn boek te kopen.

Trendbookx, de uitgeverij van het Trendhuis van Nathalie Bekx, bezorgde me een exemplaar. Het onderzoeksbureau wil een reeks witboeken uitgeven die inspireren.

Dat lukt vrij goed met deze eerste uitgave. Danneels laat ons zowel in het boek als op de dvd in zijn katholieke ziel kijken. En daar is plaats voor alle meningen. Ook niet gelovigen en zelfs atheïsten krijgen een plaats in het boek.

De uitgave is hip. Een belevingsboek, met veel foto’s, quotes en een mooie layout.

Het is uitkijken naar het eerste boek van Monseigneur Leonard.

2 reacties op “godfried”

  1. Toch maar niet te veel uitkijken naar Léonard… Zijn ideeën zijn op z’n minst kwetsend te noemen voor velen.

  2. Net daarom is het uitkijken, Hilde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: