autoreclame

Ik moest vandaag in Gent zijn voor de vierde verjaardag van Alice. Parkeerde mijn wagen in de Maaltebruggestraat. Bij het uitladen van de koffer zag ik op de achterruit van de wagen naast me een grote sticker met reclame voor één of andere Frank. De grote belettering “Hello Frank” trok m’n aandacht. Een mentale nota gemaakt en zonet even de website bezocht.

Zo kwam ik terecht bij Frank Bongers. Frank takes creative ideas and turns them into concepts. Uitgerekend het soort ouderwetse reclame dat schreeuwt vanop een auto maakt publiciteit voor een interessante kerel met visie. Check out for yourself.

En wat hebben we vandaag geleerd ? Dat aftandse reclametechnieken in een online tijdperk niet eens zo’n slecht idee zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: