ancienne belgique brussel

Volgens sommigen staat de één-reeks Oud België veraf van de realiteit. De Brusselse Ancienne Belgique zet net nu een schitterende fotoreeks online die de glorietijd van toen weer tot leven roept. Op de foto’s herkent u misschien Albert & Paola, Adamo, Annie Cordy, Charles Aznavour, Josephine Baker, Koningin Elisabeth, Fernandel, de leeuw en Mathonnet, Sasha Distel, het publiek van Les Chats Sauvages, Gilbert Becaud, Henri Salvador, Sylvie Vartan, Les  Frères Jacques , Mireille Mathieu en tal van andere vedetten.

Wanneer ik nog eens naar een AB Concert ga, zal ik de tempel met andere ogen bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: