76.be

Vorige week lag de site van onze bed & breakfast 76 plat. We hadden de site vijf jaar geleden laten maken en de registratie en hosting via Dommel geregeld. Om de één of andere duistere reden beperkt Dommel z’n activiteiten enkel nog tot registratie en stoot het hosting af. Dat kan wel zijn maar wegens geen-verwittiging-ontvangen of verwittiging-in-de-spam (who will tell) lag ons bedrijfje plat.  En dat was een ramp. Geen publiciteit, geen boekingen.

Bovendien hadden we geen kopie meer van de originele site. Dus rees de vraag of we een nieuwe site zouden bestellen. Uit een rondvraag bleek algauw dat we minstens 750 euro en makkelijk 2000 euro moesten ophoesten. Dat zijn kleine bedragen voor bedrijven, maar voor een kleine bijactiviteit is dat best een aardig bedrag. Bovendien, hoe lang zou het duren vooraleer de site online was.

Dus koos Filip er voor om zelf iets in mekaar te steken. Dat is meer dan aardig gelukt. Elke tegenslag is een opportuniteit, heb ik onthouden.  Als zeg ik het zelf  : de nieuwe site ziet er veel frisser uit en biedt tal van mogelijkheden. Sneller updaten en een beter overzicht van welke sites naar ons doorverwijzen.

2 reacties op “76.be”

  1. inderdaad, héél knap gedaan collega’s, fijn om jullie in de buurt te hebben

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: