analoge fotografie

Nogal wat van mijn vrienden lopen rond met groot geschut. Ik hoor ze bij die gelegenheden praten over Nikon versus Canon. De verschillen tussen de 300 en D700. Het zou me niet verwonderen dat er ook een D900 bestaat.

Ik doe daar niet aan mee. Ik ben erg geïnteresseerd in fotografie, maar zelf fotograferen moet niet per se. Ik sleur overal al boeken, pen en papier mee. Zo’n toestel kan er niet meer bij.

Dus doe ik het met m’n iPhone. Snapshots nemen voor m’n privé-album of voor m’n fotoblog. Maar sinds ik Hipstamatic ontdekte, ben ik helemaal in de ban van analoge fotografie, lens- en filmkeuze. Op m’n iPhone heb ik nu de Hipstamatic 110 staan. Deze foto’s werden genomen met

John S – Lens

Ina’s 1969 – Film

Flash – Off

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: