ArcLinea, de keukenfabrikant met de schitterende ontwerpen van Antonio Citterio, had op 11 maart een leuk event. Wereldwijd werd een Live Cooking Day georganiseerd. Het begon in Nieuw Zeeland en zou 24 uur later eindigen in Californië. In diverse showrooms werden klanten en vrienden uitgenodigd om de proeven van een authentieke Italiaanse keuken.

Ik was uitgenodigd in Brussel, waar Giovanni Bruno van Sensa Nome, voor één avond aan het fornuis stond.

Het concept was om meer dan één reden geslaagd.

  • De showroom komt tot leven. De keukens staan er niet alleen tentoon maar je ziet ze effectief in werking. Het zou een leuk idee zijn voor een winkel met slaapkamers om er een “sleep in” te houden.
  • Je zorgt voor klantenbinding op lange termijn. Onze keuken werd drie jaar geleden geïnstalleerd en is niet meteen aan vervanging toe maar ik ben een ArcLlinea-evangelist geworden.
  • ArcLinea heeft een goeroe, Antonio Citterio, de showroom is z’n tempel en fans komen daar graag op af.
  • En tenslotte : de liefde van de klant gaat door de maag.