seth godin

Vraag een marketeer wie hij wil ontmoeten en hij antwoordt “Seth Godin”. Dat hoeft niet te verwonderen. Naast Tom Peters is hij dé marketingod van vandaag. Ik durf te wedden dat hij hoog prijkte op het lijstje van de Flanders DC-leden. Als ik naar mezelf kijk, top of mind …. Ik heb drie vierde van zijn boeken gelezen, tot ik door de veelvoud afhaakte.

Dus was ik vandaag op de exclusieve lezing die hij in Europa gaf voor Flanders DC en nog twee andere uitverkoren landen.

The proof of the pudding is in the eating, schreef ik op de publieke Twitter-muur vooraleer de speech van start ging. Wist ik veel dat ik daarmee ook deze blogpost zou stofferen.

Seth Godin heeft unieke inzichten, volhardt in zijn dagelijkse blog, maar vandaag werkte hij zijn slides af. Spits was hij op de vragen van het publiek, maar authenticiteit – en ik dacht dat hij dat hoog in zijn vaandel droeg – was niet zijn top of his mind.

En weet je wat me nog het meest opviel. Godin pleit ervoor om te ondernemen, om te durven en om niet in het gareel te lopen. En zie, dan vallen honderden marketeers als bosjes voor hem. Blindelings.

Heb ik iets gemist ? Nu snap ik het succes van In Godsnaam.

Eén reactie op “seth godin”

  1. Paradoxaal? Bewijst dat vele marketeers aspiraties hebben, meer niet… En dat leiderschap niet ui hierarchie hoeft te komen. Ik kreeg goesting om voor nieuwe dingen te gaan. Misschien was hij iets te gelikt tijdens zijn presentatie, zijn q&a was wel authentiek. Godin is een super pro. En andere pro’s herkennen het job-deel in de performance 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: