1986 radio Andromeda Oostende

Zullen we het maar zo benoemen dat het in mijn bloed zit, media. ’t Zou anders wel eens zeer belastend materiaal kunnen worden. Laat ons zeggen dat ik het er goed van af gebracht heb. Net als al die Bekende Vlamingen of toen nog would be BV’s. 1986 was het jaar.

Kort nadien ben ik als gastpresentator bij BRT begonnen. Eén dag per maand : Bingo, Horizon en Azuur. Om later (gelukkig voor de kijker) achter de camera te belanden. Dat materiaal is nog steeds beschikbaar in het VRT-archief en wordt naar verluidt nog wel eens “gevisioneerd”. Ik kan het binnenkort maar beter zelf op het net gooien vooraleer een ander het doet.

Katharsis !

6 reacties op “1986 radio Andromeda Oostende”

 1. … en ik die dacht dat ik de grootste bril had !!! Amai, die van jou was ook de moeite !!! Zalige foto’s.
  O O
  G

 2. Het was lang geleden dat ik je blog nog eens had gelezen, dus het was wel even schrikken ! Maar zo ken ik je (weer) !

 3. Leuke herinneringen aan onze boeiende Andromeda-jaren! Tof om die foto’s op jouw blog te zien! We zijn nauwelijks verouderd hé…
  Peter

  1. inderdaad nauwelijks

   Bert Ree

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: