how to make (indie) books ?

Ik gaf deze week een voordracht op de EBU TV Summit met als titel “A guy, collecting single malts, is looking for storyevangelists”. Na afloop kwamen meerdere mensen me opzoeken. Zeker één uitspraak bleef me bij, “Monsieur, vous êtes un bibliophile”. En dat klopt.

Ik zit al meer dan twee decennia in de mediabusiness, maar boeken maken is nieuw voor me. Dat is net de reden waarom ik zoveel voldoening haal uit mijn (eerste) boek.

Tegelijk lees ik twee interessante boeken.

“Indie Publishing. How to design and produce your own book.”, onder redactie van Ellen Lupton, is een bijzonder tof boek. Het leert hoe je als leek, zelf je eigen boek kan maken. Met een oplage van 1 tot 1000+.

Amazon.co.uk Widgets

En terwijl “Indie Publishing” focust op het uitgeven is een ander boek “How to make books” van Ester K. Smith een inspirerende uitgave voor de knipsel en plak-fans.

Mijn resultaat is voor september. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: