Een boek uitbrengen is een spannend avontuur.

Het begon op een koude winteravond, toen ik – overnight – besefte dat ik geen netmanager van Eén was maar een story evangelist. Sindsdien ga ik elke dag op zoek naar verhalen omdat ik er van overtuigd ben dat alles en iedereen een verhaal is.

Een boek uitbrengen was een logisch gevolg. Ik ben gaan aankloppen bij twee uitgevers en beiden waren ze geïnteresseerd. Uiteindelijk heb ik voor Lannoo gekozen. ’t Is prettig samenwerken met Maarten Van Steenbergen en Katelijne De Man.

Ik heb er bewust voor gekozen om géén academisch boek op de markt te brengen. Dat doe ik later nog wel. Nu wilde ik, gedreven door rightbrainer Dan Pink, een rechterbrein-boek maken.

De teksten zijn al een tijdje klaar, maar 50 % van het werk ligt nu in handen van de art director, Nele Reyniers.

’t Was spannend om de cover van het boek te zien ! Dat maakt het plots concreet.

Binnenkort zitten we weer samen. Om de layout verder te bespreken, de marketing, pers en online-plannen.

Ik hou je op de hoogte. September is the date !