presentation zen design

Ik heb hier eerder al geschreven over het belang van een goeie presenatie, of het nu een Powerpoint of een Keynote is. PresentationZen van Garr Reynolds bijft wat mij betreft het standaardwerk.

Reynolds heeft nu een nieuw boek uit dat zowaar nog beter is dan het origineel. De skills om een goeie presentatie te maken hangen af van je kennis van de software Daarbij de juiste regels hanteren is van  cruciaal belang. Maar wie de juiste maten kent, is daarom nog niet goed gekleed. Presentaionzen Design legt meer dan de regeltjes de nadruk op de juiste design. Dat is het juiste gevoel van evenwicht. De juiste keuze van het lettertype, een evenwichtige opstelling, de juiste kleurenkeuze, …

Andermaal, een absolute aanrader.

2 reacties op “presentation zen design”

  1. […] portie hersencellen. Filip heeft zich op de Japanse keuken gestort en dus lees ik daar boeken over, Garr Reynolds van Presentation Zen Design woont in Japan, is getrouwd met een Japanse en is vol van de Japanse cultuur, … en om één […]

  2. […] enige twijfel de beste. In “Presentation Zen” ligt de focus op de voorbereiding. In “Presentation Zen Design” op design. Maar een goeie voorbereiding, techniek en design zijn niet genoeg om een goeie […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: