not a box

To children everywhere sitting in cardboard boxes,

why are you sitting in a box ?

Woaw ! Die kan tellen.

Op zoek naar grafische inspiratie pik ik allerlei boekjes op. Ook kinderboeken want daar zit écht grafisch talent. Via Amazon-vrienden het boekje “Not a box” van Antoinette Portis gevonden. Poepsimpel maar van een soortelijk gewicht dat echt wel kan tellen.

Out of the box-denken, ik pomp het er dagelijks in. En dan slaagt een kinderboekje als dit erin om kinderen uit te nodigen om een ordinaire doos niet als een doos te zien. Want een doos kan net zo goed een berg, een huis, een kleedje, een olifant, een boot, een luchtballon , een raket , een racewagen, … of whatever zijn.

Respect voor de juf en haar klas !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: