parijs voor een prikje

Ik krijg van Herman altijd goeie tips. Deze dateert al van een tijdje geleden : een hotel in Parijs dat sociaal netwerken maximaal stimuleert. Virtueel in de kamers (gratis internet, gratis video’s,  iMac aan de muur, foto’s delen met je buren, ….) en in het echt (toffe bar, optredens, bewust géén room service, …) !

Mama Shelter is een absolute aanrader. Tot 26 augustus slaap je overigens voor een prikje. We betalen nu 99 euro / nacht (inclusief ontbijt, dagkaart metro en een analaag wegwerp fototoestel). Kamer kost normaal 299 euro, zonder ontbijt.

Ik heb maar één advies : waar wacht je op ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: