rechterbrein reisgidsen

Ik ben van geboorte linkerbrein maar heb rechterbrein leren denken & leven. Rechterbrein is nu mijn (tweede) natuur.

Heb net een paar weken vakantie achter de rug en dus gaan de reisgidsen weer in het rek. Maar de gids over Parijs belandde meteen in de vuilnisbak.

Filip is mijn gids maar zijn leidraad dateerde van 1989. Gedateerd !

1989 lijkt een eeuwigheid geleden en dat is het ook. Maar toen hadden we al ‘rechterbreingidsen’ bedacht ik me net. De Groene Michelin en de Guide Blue zijn absoluut een referentie maar niemand gebruikt ze nog omdat we zo gewend zijn aan dat rechterbrein-reizen. Een plaatje, een foto, een illustratie, een adresje, ….  De Capitool Reisgidsen waren hun tijd ver vooruit en doen dat vandaag nog net zo goed.

Ik heb diverse reis-apps op m’n iPhone staan maar tot nader order doet de papieren gids het beter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: