Ik heb thuis een abonnement op Vanity Fair, Time en Fortune. De rest lees ik op kantoor of lees ik ad hoc. Als ik me straks wellicht een iPad aanschaf, hoop ik ze ad hoc te kunnen downloaden.

“Ach zo, je leest de zelfde bladen als ik”, zei de baas van een groot productiehuis me laatst.

Yep, en Vanity Fair is een topblad. Om meer dan één reden :

Goeie artikels, deze maand het allerlaatste interview met Dennis Hopper. Angelina Jolie over haar man en zes kinderen en hoe de hofhouding dan leeft terwijl ze in Venetië draait. En een voortreffelijk overzicht over architectuur aan het begin van de 21ste eeuw.

Contributors die zelf als stars worden voorgesteld.

Fairground, parties around the world, one party at a time.

En star contributors, zoals Madeleine Albright over Christiane Amanpour, ex-CNN en nu ABC.