luc, christine en daphné

Het is niet iedereen gegeven in Brussel, maar ik heb het geluk om in mijn straat een échte beenhouwerij  te hebben. Luc & Christine verkopen het beste vlees en de beste charcuterie, stukken beter dan wat de grootwarenhuizen bieden. Bovendien krijg je er gratis advies en een brede glimlach bovenop. ’s Morgens om 7 uur, als ik naar kantoor vertrek, gaat de winkel al open.

Ik sta bij hen ook op een goed blaadje : we zijn West-Vlamingen en ik ben toch diegene die hun reeks Van vlees en bloed op televisie bracht.

Maar bij m’n laatste bezoek kreeg ik naast de plakjes ook nog een foldertje mee. West-Vlamingen zijn commercanten, toegegeven. Vandaar, of we wilden stemmen voor hun dochter Daphné Van den Berghe, nummer 19 op de Brusselse lijst voor Miss België.

Tuurlijk, we stemmen . En van miss kan het in rechte lijn naar televisie gaan.

3 reacties op “luc, christine en daphné”

 1. En heeft die ook een broer? 🙂 🙂

  1. chrisitne Van Hee Avatar
   chrisitne Van Hee

   ja 3 broers :p

 2. chrisitne Van Hee Avatar
  chrisitne Van Hee

  Super bedankt voor deze advertentie!!! Wij appreciëren dit enorm !!! Laat die stemmen nu maar komen 😀 en via de gratis link http://miss2011.samsungladyphones.be/?lang=nl zeker ook niet vergeten een stem uit te brengen voor Daphné voor provincie Brussel!!
  Nog eens bedankt voor de steun en altijd welkom welkom voor een lekker stuk mals vlees.

  groetjes
  Lus & christine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: