nog meer verhalen

Afgelopen winter zat ik met een ei en plots was daar een boek. En dat boek ligt nu in de winkel. Lannoo is overigens zo vriendelijk om het boek bij online bestellingen gratis thuis te leveren. ’t Is ook voor Lannoo een nieuw soort boek. Zou het een case zijn ?

Een boek schrijven is op zich al een avontuur. Ik ben het grote geschut gewoon. TV-producties kosten handenvol geld en bereiken – als het een echte familiezender betreft – véél kijkers. Maar bij een boek gaat een eerste druk op zo’n 2500 exemplaren en dat is andere koek dan de massa die pakweg naar Witse kijkt.

Maar ik heb ontzettend genoten. Er zit een academicus in me – een échte prof – en die heeft geleerd om z’n rechterbrein over zijn linkerbrein te laten domineren. Dat maakt dat het ook een rechterbrein-boek is geworden. Misschien zal het voor sommigen even wennen worden. Dit boek zal je nalaten met meer vragen dan antwoorden, is net daarom de eerste zin van het boek.

De uitgever Maarten heeft me getekend (royalties ook een verhaal), de redacteur Katelijne heeft me heel hard geholpen (foto’s onderhandelen en zo) en de art director Nele heeft het hele ding rechterbrein vertaald (een beetje in mijn hoofd kruipen). Chapeau & thx ! Sinds kort is er ook John, die van print eBusiness maakt. Er is een-leven-na-het-boek en daarom is er naast het boek ook een leuke website. Werk aan mijn winkel.

Deze blog blijft, maar nu krijg je er gratis een verhalenblog bij.

Geef toe, veel waar voor een boek dat gratis thuis geleverd wordt.

Keep me posted !

Eén reactie op “nog meer verhalen”

  1. En dat verdient een drievuldig Hip HIp Hurray! Hulde voor wat at first glance een prachtboek is. Dat je bij Maarten en Katelijne (en Lannoo, tout court) in goede handen bent, kan ik uit ervaring luidkeels beamen. Looking forward reading the book! Looking forward, zonder meer, Her man & her majesty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: