cash in on your passion

Op aanraden van @maxmanagement kocht ik het boek “Crush It !” van Gary Vaynerchuk. De volledige subtitel is “Why now is the time to crush it and cash in on your passion”. Het boek is geschreven door de baas van Winelibrary.tv. @maxmanagement houdt niet van de kerel, en ik ook niet. Persoonlijk zou ik er de titel blaaskaak op plakken. Maar, hey, wie ben ik om te oordelen over mensen.

Toch heb ik het boek helemaal uitgelezen. Niks nieuws onder de zon. Pietel had het jaren geleden al kunnen schrijven, want veel van wat het boek vertelt, heb ik geleerd van hem.

De samenvatting vind je hieronder. Het blijft zondermeer een zeer goeie blauwdruk van wat social media kunnen betekenen voor je personal brand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: