bookdepository.com

Michael Cunningham heeft een nieuw boek uit. Dus ben ik er als de kippen bij om “By Nightfall” te kopen. De pitch van het boek is veelbelovend :

Peter and Rebecca Harris: mid-forties denizens of Manhattan’s SoHo, nearing the apogee of committed careers in the arts—he a dealer, she an editor. With a spacious loft, a college-age daughter in Boston, and lively friends, they are admirable, enviable contemporary urbanites with every reason, it seems, to be happy. Then Rebecca’s much younger look-alike brother, Ethan (known in thefamily as Mizzy, “the mistake”), shows up for a visit. A beautiful, beguiling twenty-three-year-old with a history of drug problems, Mizzy is wayward, at loose ends, looking for direction. And in his presence, Peter finds himself questioning his artists, their work, his career—the entire world he has so carefully constructed.

Maar wat ik wilde zeggen. Als gretige lezer en online koper loont het de moeite om de juiste boekenboer te vinden. Wie graag in het Engels leest is het best bediend bij bookdepository.com. Met dank aan @maxmanagement voor de tip.

Zie zelf. Tot bijna 50 % goedkoper bij bookdepository.com. Ik ben fan.

Eén reactie op “bookdepository.com”

  1. Bedankt voor de tip, net wat besteld…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: