een verhalenbon ?

“De tijd van het gouden horloge is voorbij”, zegt Danielle Rousseau van Medialogue. En ik wil haar graag geloven. Wat ben je nu met een gouden uurwerk na meer dan 25 jaar trouwe dienst ? Ik heb het graag iets creatiever ! Een uurwerk moet je zelf kiezen en dat moet niet per se van goud zijn. Een vriend van me draagt apetrots het horloge van zijn grootvader en dat sterkt zijn persoonlijkheid.

Een Bongo-bon is ook al geen alternatief, vind ik.  Dat is voor de luilakken onder de shoppers. Doe eens een verhaal cadeau. Of trakteer  jezelf op een verhaal ?

Dat is de filosofie achter het bedrijfje YouTell dat Bettina Geysen een paar maanden geleden opstartte. Door sommigen sceptisch onthaald en over prijzen weet ik ook al niets, maar een fantastisch idee. Mijn mama heeft alles wat ze moet hebben en dat zegt ze ook steevast als de verjaardags- en eindejaarsgeschenkperiodes er aan komen, maar het tofste cadeau wat ik haar kan bieden is een pakketje foto’s. Uit ons leven.

Dat is ook wat YoutTell wil doen. Mensen stimuleren om op cruciale momenten in het leven het verhaal vast te leggen. Je kan dat zelf maar wie hulp wil, kan bij Bettina terecht. En Bettina & Aimé geven zelf het voorbeeld op één van de meest cruciale momenten uit hun leven.

Eén reactie op “een verhalenbon ?”

  1. La curiosité …, waar was da feestje?

    Mooie beelden van BV’s (heb ik ook u niet herkend?) die trouwen in klassedecors. Meeslepende muziekjes. Innige woordjes. Altijd leuk om binnen te gluren, … net zoals ik in de wachtkamer bij de huisarts de boekskes doorblader.

    Je eigen Story superprofessioneel verfilmd. Da’s pas gepersonaliseerde levensmomententelevisie. Wat je zelf doet, doe je niet altijd zo professioneel als échte kenners dat kunnen: een gat in de verhalenmarkt. Idd, goed gezien van mediavrouw/dame Bettina Geysen: ik geef u volkomen gelijk, Jean Philip De Tender, ‘een fantastische idee’.

    Prijskaartje? La curiosité …, weet je. Mag ik een gokje: iets voor de rich & famous?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: