een kleine pop-up prins

Ik was onlangs jarig. En vermits Facebook dat aan de hele wereld verkondigt, stond Taxipost twee dagen later aan mijn deur. Een collega-netmanager-van-een-bevriende-zender die me wel eens om advies vraagt en die weet hoezeer ik met verhalen bezig ben, had me een cadeautje gestuurd. Ik moet toegeven, het was een verademing om eens géén fles single malt te krijgen. Waarmee ik de kandidaat-single-malt-gevers absoluut niet wil ontmoedigen. Maar een verrassing af en toe mag.

Het boek, “De Kleine Prins” van Anoine de Saint-Exupéry, had ik al gelezen maar deze editie is een juweeltje ! Ik kan het iedereen aanbevelen. Groot en klein, maar vooral groot, want die collega-netmanager-van-een-bevriende-zender had er een kaartje aan toegevoegd met een quote uit het boek : “Grote mensen begrijpen nooit iets uit zichzelf en voor kinderen is het vervelend hun altijd weer alles uit te moeten leggen”.


2 reacties op “een kleine pop-up prins”

  1. Die Jan Segers toch, de deugeniet ! 🙂

  2. Bedankt voor weer eens een geweldige boekentip! Voor mn kleinkinderen had ik onlangs nog allemaal pop-ups gekocht, de kerk in ’t midden, weet je. Maar deze wondermooie Kleine Prins, die had ik nog niet gezien! Een koesterboek, emotional design, zeg ik in jouw woorden.

    Toch ook nog een weliswaar verlate weliswaar ‘gewone’ gelukkige verjaardag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: