Ik was onlangs jarig. En vermits Facebook dat aan de hele wereld verkondigt, stond Taxipost twee dagen later aan mijn deur. Een collega-netmanager-van-een-bevriende-zender die me wel eens om advies vraagt en die weet hoezeer ik met verhalen bezig ben, had me een cadeautje gestuurd. Ik moet toegeven, het was een verademing om eens géén fles single malt te krijgen. Waarmee ik de kandidaat-single-malt-gevers absoluut niet wil ontmoedigen. Maar een verrassing af en toe mag.

Het boek, “De Kleine Prins” van Anoine de Saint-Exupéry, had ik al gelezen maar deze editie is een juweeltje ! Ik kan het iedereen aanbevelen. Groot en klein, maar vooral groot, want die collega-netmanager-van-een-bevriende-zender had er een kaartje aan toegevoegd met een quote uit het boek : “Grote mensen begrijpen nooit iets uit zichzelf en voor kinderen is het vervelend hun altijd weer alles uit te moeten leggen”.